Kostrådgivning

Vare sig du är intresserad av en bra hälsa, lyckas med din träning eller få en bra återhämtning efter ett extra hårt träningspass eller tävling så är kosten nyckeln. I dagens informationssamhälle blir vi dagligen upplysta om vad som är bra att äta, vad som är dåligt eller rent ut sagt livsfarligt! Det är LCHF hit och 5-2 metoden dit. Från minst sagt dubiösa källor som lever på att sälja rubriker.

Det som är viktigt när det gäller kost är inte vilken trendig diet du väljer. Utan att du istället hittar vad som passar dig allra bäst vilket kommer leda till en hållbar situation över lång tid. En kosthållning som blir naturlig för dig och lätt att följa utan konstigheter. Mat lagat från grunden med bra råvaror i rätt mängder är det absolut bästa vi kan ge vår kropp.

Genom rätt kost så mår kroppen så mycket bättre och är fylld med energi dagarna igenom för att orka med alla krav som ställs på oss i dagens samhälle.

Tillsammans tittar vi på det bästa sättet för just dig att äta. Om det är enbart för hälsans skull, gå ner i vikt, gå upp i vikt eller optimera en idrottsprestation så hittar vi den bästa lösningen!

Tveka inte att höra av dig – DU är viktig!

healthfood3